Harry Vogelezang

Harry Vogelezang is een surfer in hart en nieren. Op vroege leeftijd is hij begonnen met windsurfen en zijn doorzettingsvermorgen en fanatischme zorgde er al snel voor dat hij zich kon mengen met de grotere namen in de windsurfwereld.

Toen kitesurfen zijn eerste intrede maakte in Nederland werdt Harry gevraagd om de sport te promoten en er voor te zorgen dat de sport in Nederland groot zou worden. Al snel groeide Harry uit tot een van de grondleggers van het kitesurfen en een jaar later startte hij de eerste kitesurfschool in Nederland. Met de hulp van een eental grote merken binnen de watersport wereld is kitesurfschool.nl nu reeds de langst opererende kitesurfschool van Nederland.

Harry runt al 13 jaar met plezier de grootste kitesurfschool in Nederland. In de winter gaat hij naar Zuid-Afrika om daar bezig te zijn met het testen van nieuwe materialen en lestechnieken. Kitesurfschool.nl werkt al jaren samen met de beste pro kitesurfers van de wereld, die in Zuid-Afrika komen om te trainen voor het nieuwe seizoen.

Naast kitesurfen zijn we vaak als team op het water of in de lucht te vinden. Wakeboarden wanneer het windstil is, windsurfen wanneer het juist extreem hard waait en paragliden voor de afwisseling.

IKO Instructors
IKO level 2
KNWV erkende kitesurfschool
KNWV level 3 erkende kitesurfschool
www.kitesurfschool.nl | De nummer 1 kitesurfschool van Nederland