VROEGBOEK DEALS!

3-daagse cursus | 10,5 uur

Boek nu je kitesurfles extra voordelig!
Voor een 3 daagse cursus betaal je nu € 289,- ipv € 319,- De lessen zijn gedurende het hele seizoen vrij in te plannen. De actie geldt voor al onze les locaties. 

Bij onze school zit een wetsuit inbegrepen in de prijs. Je hoeft dus niet bij elke les een wetsuit te huren bij onze school. 

Van €319,- Nú €289,-

De drie daagse kitesurf cursus is de meest populaire kitesurf cursus. In drie dagen leer je de complete basis van het kitesurfen*. Een goede basis is essentieel om veel plezier te beleven aan het kitesurfen en veilig het water op te gaan. Tijdens de drie daagse kitesurf cursus leer je om zelfstandig alle kitesurf materialen te gebruiken en te besturen. Wil jij ook leren kitesurfen? Reserveer dan een drie daagse kitesurf cursus en ervaar zelf de kracht van de wind en het gevoel om over het water te surfen!

Na het volgen van een drie daagse cursus kun je vaak al zelf een complete kitesurfset kopen en verder oefenen!

Programma

Introductie van alle kitesurf materialen, de wind en het ‘wind-window’. De basis materialen van een kitesurfset bestaan uit de kite, bar, board en pomp. De kitesurf instructeur leert je deze allemaal veilig en zelfstandig te gebruiken. Daarnaast krijg je ook een wetsuit, harnas en helm tijdens de kitesurf cursus. Je leert ook over een aantal aspecten van de wind, zoals windrichting, windsnelheid en windvlagen. Dit zijn natuurlijk essentiele factoren in het kitesurfen. Na de uitleg en toelichting van alle materialen en de wind gaat de kite de lucht in en leer je de kite zelf besturen. Om voor de eerste keer de kite te besturen en de kracht van de wind te voelen is echt super gaaf!

Op de tweede dag ga je verder met verschillende oefeningen van het downwind bodydraggen en upwind bodydraggen. Het kan vandaag zo zijn dat de wind net wat sterker/zwakker is dan op je eerste lesdag. Daarom zul je met een kleinere/grotere kite gaan. Zo leer je omgaan met verschillende windomstandigheden en verschillende kite groottes. Zodra je alle bodydrag oefeningen succesvol hebt gedaan, kan het kiteboard erbij gehaald worden voor de waterstart. Het echte werk gaat beginnen!

Op de laatste dag van de cursus ga je de waterstart verder perfectioneren en je eerste meters kitesurfen. De startpositie van de kite, je lichaamshouding en positie van je kiteboard zijn hierbij de aandachtspunten. Bovendien moet je de waterstart naar twee kanten kunnen doen. Op het eind van de cursus is het doel om je eerste meters echt gekitesurft te hebben!

Dit programma kan in de praktijk afwijken in verband met wisselende weersomstandigheden en andere externe factoren.

* Na het succesvol afronden van de drie daagse kitesurfcursus behaal jij je IKO certificaat waarmee je overal ter wereld kunt aantonen dat jij zelfstandig kunt kitesurfen

Waarom de 3-daagse cursus?

  • Zelfstandig kitesurfen na het succesvol afronden van de drie lessen
  • 3,5 uur groeplessen met maximal drie personen
  • Professionele en enthousiaste kitesurf instructeurs
  • Les met de nieuwste kitesurf materialen van A-merken
  • Theorie van de wind, het ‘windwindow’ en kitesurf regels
  • Uitleg van alle materialen en de veiligheidssystemen
  • Alle basis technieken van het kitesurfen
  • Lessen zijn twee jaar geldig

Waarom boek je lessen bij onze kitesurfschool?

– Wij werken met een “all-in prijs”, dus geen extra kosten voor wetsuits.
– Lessen starten 7 dagen per week, drie keer per dag.
– Elke jaar het nieuwste en beste materiaal. 
– Professionele en enthousiaste instructeurs.
– Eigen login waar jij zelf je lessen kunt beheren en inplannen.
– Annuleren van een les zonder extra kosten of het verliezen van je les.
– Vroegboek deal is het hele jaar in te plannen.

Goed om te weten is dat al onze cursussen en lessen 2 jaar geldig zijn. Waar wacht je nog op? Boek die eerste les!

Frequently

ASKED QUESTIONS

Q: Hoeveel wind is er nodig voor mijn kitesurfles?
A: Een les gaat door bij een basiswind van minimaal 12 knopen tot windvlagen van maximaal 28 knopen. De windrichting verschilt per locatie, basisregel is dat het aanlandige wind moet zijn.

Q: Wat moet ik meenemen naar mijn kitesurfles?
A: Zwemkleding, surfschoentjes en een handdoek, zonnebrandcrème en een zonnebril, drinken en een energy bar. Wij zorgen voor de rest! Wetsuit, trapeze, helm en lycra zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Q: Wanneer hoor ik of mijn kitesurfles wel of niet door gaat?
Een dag voordat je les begint, ontvang je een sms en email of de les is goedgekeurd of afgekeurd. Wij maken deze beslissing op basis van windsnelheid, -vlagen, -richting en veiligheid.  

Q: Op welke dagen kan ik kitesurflessen boeken?
A: Bij onze kitesurfschool kun je 7 dagen per week kitesurflessen boeken. Lessen starten om 09:00 uur, 13:30 uur en 18:00 uur. Het kitesurfles seizoen is van medio april tot en met eind oktober.

OCHTEND LES

9:00 AM

MIDDAG LES

13:30 PM

AVOND LES

18:00 PM

3 Daagse cursus kitesurfen

De 3 daagse cursus is een van ons meest complete en meest verkochte cursussen. Na deze lessen ben je in staat om volledig zelfstandig door te gaan met het kitesurfen. Je leert hier de complete basis van theorie, safety en het kitesurfen. Een goede basis is essentieel voor jou als je echt verder wilt gaan met het kitesurfen. Na deze cursus kan je zelfstandig je eerste meters kiten. En wees gerust want bij ons geldt niet gevaren = gratis les!