Instructeur Schellinkhout

Lijkt jou het ook leuk om kitesurfles te geven en deze ‘stoke’ over te brengen op anderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wie wil er nou geen leuke job op het strand met goede verdiensten. Iedereen kan zich aanmelden voor kitesurf instructeur. Als je zelf goed kan kiten dan hebben wij je in no-time opgeleid tot kitesurf instructeur. Heb je wel al een IKO of VDWS certificaat? Nog beter! Dan kun je direct aan de slag!

Wij werken met het super handige boekingssysteem “Viking Bookings“. Hiermee kun je heel makkelijk je werkdagen/uren zelf inplannen. Je bepaald dus helemaal zelf wanneer en hoeveel je wilt werken. 

WIE ZOEKEN WIJ

Voor de locatie Schellinkhout zoeken wij kitesurfers met ervaring, die het leuk vinden om andere mensen te leren kitesurfen. Gecertificeerde instructeurs hebben een pré. Heb je nog geen certificering, dan kun je via onze interne opleiding ook aan de slag! 🤙

Full-time instructeurs

Minimum van 32 uur ingepland voor lessen. Als fulltime instructeur krijg jij  voorrang om als eerste ingedeeld te worden voor geplande kitesurflessen op de part time instructeurs. Hierdoor verdien jij uiteraard meer omdat je meer uren maakt.

Locatie Manager

Als locatie mager ben jij full time beschikbaar en ben je verantwoordelijk voor de planning van deze locatie. Jij krijgt van ons een bus tot je beschikking welke gevuld is met al het benodigde kitesurf materiaal om deze locatie te kunnen runnen. Daarnaast maak je aan de hand van de voorspellingen de keuze of lessen wel of niet door kunnen gaan en/of verplaats zullen worden naar andere locaties. 

Part-time instructeurs

Werk zoveel als je zelf wilt. De weekenden zijn vaak de drukste dagen dus ideaal zou zijn als je zeker ook in het weekend kunt werken. 

Flexwerkers

Als flexwerker zien wij iemand die al ergens anders een baan heeft, maar alsnog het leuk vindt om zo nu en dan
een kitesurfles te geven. Zonder verplichtingen! Elk uur dat je les geeft is welkom.

Hoe werkt het op deze locatie?

We verzamelen 15min voordat de les begint op de parkeerplaats bij Schellinkhout. Onze starttijden zijn in de zomermaanden 09:00 – 13:30 en 18:00 Na het verwelkomen van de cursisten deel je samen met je collega’s het materiaal uit. Je geeft les in groepjes van max 3 personen en past de les aan op het niveau van de cursisten. Veiligheid staat altijd voorop, op de tweede plek een productieve les! Met andere windrichtingen zou je hier kunnen uitwijken naar andere locaties in de omgeving zoals Medemblik, Hoorn en Andijk.

Onze kitesurfles locatie in Schellinkhout biedt ons de mogelijkheid om les te geven op vlak water. Dit is echt een hele mooie kitespot om les te geven.  

Wat je krijgt:
– Goede verdiensten €20,- netto per uur
– Bepaal je eigen werktijden
– Gezellig team
– Korting op je eigen kitesurf gear in onze winkel Shaka – Scheveningen
– Laatste vrijdag van de maand gratis pizza & bier met het team
– Kleding pakket

Interessant? Reageer dan z.s.m!

☎ 070-3584800
📱 06-34065661
✉ info@kitesurfschool.nl
Of kom langs in onze kite shop voor meer info