Kitesurf les Kijkduin (Zandmotor)

Onze meest geboekte locatie voor kitesurflessen is de Zandmotor in Kijkduin, Den Haag. De Zandmotor is een opgespoten stuk zandstrand voor de kust van Kijkduin. Hier is een meertje ontstaan op het strand, wat perfect is voor kitesurfen. Er is vlak water, het is ondiep en er kan gekite worden met bijna alle windrichtingen! De Zandmotor biedt ons vlak en ondiep water, wat het leerproces van het kitesurfen enorm versnelt. De Zandmotor is daarom een unieke locatie om kitesurfles te krijgen.

Verzamelpunt

We verzamelen voordat de les begint op de grote parkeerplaats op de Machiel Vrijenhoeklaan in Den Haag. De kitesurfinstructeurs parkeren onze bussen zo dicht mogelijk bij de rotonde op de parkeerplaats, aan het einde van de Machiel Vrijenhoeklaan. Je herkent ons aan een witte Fiat Doblo en/of witte Volkswagen Transporter met stickers van kitesurfschool.nl. Let op dat je dus niet direct naar het strand loopt, maar eerst op ons wacht bij de parkeerplaats.

Gratis parkeren

De locatie is goed bereikbaar met de auto. Je kunt gratis parkeren op de grote parkeerplaats. Probeer zo dicht mogelijk te parkeren bij de rotonde aan het einde van de weg. Voor de navigatie, kun je dit adres ingeven:

Machiel Vrijenhoeklaan 448, Den Haag.

Openbaar vervoer

Indien u met het OV komt, kunt u stadsbussen 24 en 26 nemen richting Den Haag Kijkduin. Vanaf de bushalte is het nog 15 minuten lopen naar onze instructeurs op de parkeerplaats. Zie hier de looproute naar de parkeerplaats van Kijkduin in Google Maps.

Dit is onze kitesurfschool bus, zo herken je ons op de parkeerplek!