Kitesurf accommodatie Kaapstad, Zuid Afrika

Kom jij naar Kaapstad en ben je opzoek naar een mooie, relaxte, en voordelige accommodatie. Neem contact met ons op. Kaapstad is een onwijs mooie stad en een van de mooiste plekken om te (kite/wind)surfen.

Het huis ligt 800m van kitebeach en is verder erg centraal gelegen. Supermarkt is 100M lopen. En binnen 15 a 20min ben je in het centrum van kaapstad. Het huis is gelegen dichtbij Sunset, big bay en haakgat. Het huis heeft kamers op basis van twee personen, meerdere badkamers, een gedeelde keuken, een grote tuin met zwembad, een lounge area en een dubbele garage voor alle surfspullen en meer!

Contact

MAIL

kitesurfschool@harryvogelezang.nl

PRIJS OP AANVRAAG!

Wij bieden een goedkoop verblijf in kaapstad op een centraal gelegen plek. Vanuit hier kun je eenvoudig naar verschillende spots toewijden en je kunt lopen naar de supermarkt.

800M van Kitebeach

Wij zitten vlakbij kitebeach. Hier heb je vaak goede wind en mooie golven. Mocht de wind te hard worden in de middag kun je eenvoudig uitwijken naar andere spots.

100M van het winkelcentrum

Vanuit het huis kun je eenvoudig naar het winkelcentrum lopen waar je alles vindt dat je nodig hebt.

Lounge Area

Wij hebben een hele chillen lounge area bij het huis. Altijd gezellig en goed om mede kiters te ontmoeten!

Zwembad

Er is een zwembad aanwezig dat altijd voor verfrissing zorgt. Uitaard ook de perfecte hangout waar je heel wat uren door kan brengen.