Over de locatie

Voor de omgeving Zuid-Nederland geven wij kitesurfles op Oostvoorne. Het Oostvoornse autostrand is bij uitstek een perfecte plek voor beginners om te leren kitesurfen. Omdat het ondiep is kun je er overal staan wat het leerproces veiliger en sneller maakt. Tevens heb je geen last van golfen of stroming, zodat je je volledig kunt concentreren op het leren kitesurfen. Door de grote van het Oostvoornse autostrand hebben we veel ruimte tot onze beschikking wat het perfect maakt om te leren kitesurfen! Kitesurfschool.nl heeft een vergunning om kitesurflessen te mogen verzorgen op het autostrand. Omdat er een beperkt aantal vergunningen zijn uitgegeven is het nooit te druk om veilig te leren kitesurfen.

Ook kunt u eventueel gebruik maken van toiletten + warme douches en kunt u na de lessen een lekker hapje eten.

verzamelpunt Oostvoorne het recreatiegebied het Oostvoornse autostrand. (strandweg 1 Oostvoorne)

We verzamelen we bij de Kitesurfschool.nl Bus. Deze staat geparkeerd aan de linkerkant als je de parkeerplaats op komt rijden. Mochten we er nog niet zijn, wacht dan even bij de bus we komen er zsm aan. Naast de parkeerplaats bevind zich een ‘nieuw’ restaurant “restaurant aan zee”. Hier kunt u een hapje en een drankje nuttigen en tevens omkleden en een warme douche nemen na de kitesurfles.

Strandweg 1
3233 CW Oostvoorne

We beginnen de dag met een korte introductie. De instructeur neemt de huidige weersomstandigheden door en vertelt in het kort wat we vandaag gaan doen.

Bekijk aanbod in Oostvoorne