Kite les Oostvoorne

Voor de omgeving Zuid-Nederland geven wij kitesurfles op Oostvoorne. Het Oostvoornse autostrand is bij uitstek een perfecte plek voor beginners om te leren kitesurfen. Omdat het ondiep is kun je er overal staan wat het leerproces veiliger en sneller maakt. Tevens heb je geen last van golfen of stroming, zodat je je volledig kunt concentreren op het leren kitesurfen. Door de grote van het Oostvoornse autostrand hebben we veel ruimte tot onze beschikking wat het perfect maakt om te leren kitesurfen! Kitesurfschool.nl heeft een vergunning om kitesurflessen te mogen verzorgen op het autostrand. Omdat er een beperkt aantal vergunningen zijn uitgegeven is het nooit te druk om veilig te leren kitesurfen.

Ook kunt u eventueel gebruik maken van toiletten + warme douches en kunt u na de lessen een lekker hapje eten.

verzamelpunt Oostvoorne het recreatiegebied het Oostvoornse autostrand. (strandweg 1 Oostvoorne)

We verzamelen we bij de Kitesurfschool.nl Bus. Deze staat geparkeerd aan de linkerkant als je de parkeerplaats op komt rijden. Mochten we er nog niet zijn, wacht dan even bij de bus we komen er zsm aan. Naast de parkeerplaats bevind zich een ‘nieuw’ restaurant “restaurant aan zee”. Hier kunt u een hapje en een drankje nuttigen en tevens omkleden en een warme douche nemen na de kitesurfles.

Picture of OOSTVOORNE
Vlak / Ondiep

OOSTVOORNE

Strandweg 1, 3233 CW, Oostvoorne (strand)

+31703584800

info@kitesurfschool.nl

Alle kite locaties in NL

In Nederland zijn  er een aantal kitesurf spots geschikt om les te geven. Belangrijke kenmerken zijn:

  • Vlak water zodat je niet gehinderd wordt door golven
  • Ondiep zodat je kan staan indien nodig
  • Windrichting: je wil altijd met aanlandige wind varen

3 van de beste spots; dat is waar wij les geven. Kijkduin / Zandmotor, Oostvoorne en Schellinkhout. Afhankelijk wat voor jou het beste uitkomt plannen wij daar de les!