Kite les Kijkduin (Zandmotor)

De kitesurflessen worden gegeven op de Zandmotor in kijkduin. De Zandmotor bied ons vlak en ondiep water wat het leerproces van het kitesurfen enorm versneld. De Zandmotor is  een opgespoten stuk land aan de kust van Kijkduin. Hierin is een meertje in ontstaan wat perfect is voor kitesurfen. Er is vlak water, het is er ondiep en er kan gekite worden met alle wind richtingen! Dit is zowel in Nederland als in Europa uniek!

Gratis parkeren op een grote parkeerplaats op de Machiel vrijenhoeklaan in Den Haag. Gelegen direct aan de duinen.

Voor de navigatie kun je dit adres ingeven: Machiel Vrijenhoeklaan 175, 2555 NA Den Haag. De kitesurf instructeur staat op de parkeerplaats zou dicht mogelijk bij de rotonde op jou te wachten (dat is ongeveer 100m verder dan het restaurant). Je vindt hem bij een witte Fiato Doblo auto met stickers erop van kitesurfschool.nl. Let op dat je dus niet direct naar het strand loopt maar eerst de auto op zoekt op de parkeerplaats.

Picture of KIJKDUIN / SCHEVENINGEN
Zandmotor (beste locatie)

KIJKDUIN / SCHEVENINGEN

Machiel Vrijenhoeklaan 175, 2555NA Den Haag

+31703584800

info@kitesurfschool.nl

Alle kite locaties in NL

In Nederland zijn  er een aantal kitesurf spots geschikt om les te geven. Belangrijke kenmerken zijn:

  • Vlak water zodat je niet gehinderd wordt door golven
  • Ondiep zodat je kan staan indien nodig
  • Windrichting: je wil altijd met aanlandige wind varen

3 van de beste spots; dat is waar wij les geven. Kijkduin / Zandmotor, Oostvoorne en Schellinkhout. Afhankelijk wat voor jou het beste uitkomt plannen wij daar de les!