Kite les Scheveningen (Zwarte pad - strandtent DownUnder)

De kitesurflessen worden gegeven bij strandtent DownUnderBeach op Scheveningen bij het zwarte pad. Deze locatie bied ons de mogelijkheid om les te geven op zee en het voordeel van een vaste locatie zonder loopafstanden naar en terug van de zee. Op deze locatie is er aan de kant nog een stuk vlak water en daarna beginnen de golven pas. Uiteraard is dit een iets lastigere spot om te leren maar dit is wel de situatie die je tegen komt zodra je na je lessen zelf aan de slag gaat.

Wij beschikken hier over een vaste locatie bij de Beach bar "Down Under". Hier hebben wij de mogelijkheid tot overdekt omkleden, douchen en de theorie uitleg kan binnen gegeven worden.

Parkeren is helaas niet gratis. Je kan parkeren op de parkeerplaats van het zwarte pad. Zodra je door de slagboom bent van de ingang kan je het beste helemaal naar het einde van de parkeerplaats rijden en daar ergens parkeren. Aan het einde van de parkeerplaats loop je namelijk het pad naar beneden toe en dan zie je als je beneden bent aangekomen direct onze locatie liggen aan de linker kant.

Voor de navigatie kun je dit adres ingeven: Zwarte Pad, 2586 HZ Den Haag. Helemaal naar het einde rijden en een plekje zoeken. Dan naar beneden lopen en je vindt ons aan de linker zijde.

Picture of SCHEVENINGEN - Zwarte pad
Scheveningen (vaste locatie)

SCHEVENINGEN - Zwarte pad

Zwarte Pad, 2586 HZ, Den Haag

+31703584800

info@kitesurfschool.nl

Alle kite locaties in NL

In Nederland zijn  er een aantal kitesurf spots geschikt om les te geven. Belangrijke kenmerken zijn:

  • Vlak water zodat je niet gehinderd wordt door golven
  • Ondiep zodat je kan staan indien nodig
  • Windrichting: je wil altijd met aanlandige wind varen

3 van de beste spots; dat is waar wij les geven. Kijkduin / Zandmotor, Scheveningen, Oostvoorne en Schellinkhout. Afhankelijk wat voor jou het beste uitkomt plannen wij daar de les!