Privé les van 3 uur

€180,-

De privé kitesurfles is ons meest effectieve manier om te leren kitesurfen. Met een privé les heb jij een eigen instructeur en een eigen kitesurfset tot jouw beschikking. Je kunt zelf kiezen op welk niveau je les wilt krijgen. Dit kan je allereerste les zijn of elk andere volgende les. Het grote voordeel is dat je 100% van de tijd zelf met de kite kunt oefenen en veel sneller progressie maakt dan in de groepslessen.

Gevorderde les
Privé kitesurfles wordt ook veel geboekt door mensen die iets nieuws willen leren, zoals bijvoorbeeld upwind kitesurfen, een sliding transition of je eerste jumps!

Opfris les
Wil jij weer beginnen met kitesurfen en graag alle theorie en praktijk opnieuw herhalen en oefenen? Dan kun je ook een privé les boeken en herhalen we alles in één les om het seizoen weer veilig te starten.

Kitesurfles voor kinderen
Voor kinderen adviseren wij om privé kitesurflessen in te boeken. Vanwege het lichaamsgewicht, gaat dit
niet goed samen met de reguliere groepslessen van volwassenen. Er kan natuurlijk ook een ‘Prive voor Twee’ geboekt worden of een drie of vijf daagse cursus met drie kinderen. Neem gerust even contact op met ons om hier meer advies over te krijgen.

Waarom een privé kitesurfles?

  • 100% van de tijd zelf oefenen
  • Leer meer op jouw eigen niveau
  • Eigen instructeur voor persoonlijke feedback
  • Herhaling van de theorie of kitesurf technieken
  • De grootste leercurve en meeste progressie
  • Extra aandacht voor jouw eigen kitesurf skills
  • Ideaal voor kinderen tot en met 16 jaar

Waarom boek je lessen bij onze kitesurfschool?

– Wij werken met een “all-in prijs”, dus geen extra kosten voor wetsuits.
– Lessen starten 7 dagen per week, drie keer per dag.
– Elke jaar het nieuwste en beste materiaal. 
– Professionele en enthousiaste instructeurs.
– Eigen login waar jij zelf je lessen kunt beheren en inplannen.
– Annuleren van een les zonder extra kosten of het verliezen van je les.
– Vroegboek deal is het hele jaar in te plannen.

Goed om te weten is dat al onze cursussen en lessen 2 jaar geldig zijn. Waar wacht je nog op? Boek die eerste les!

Frequently

ASKED QUESTIONS

Q: Hoeveel wind is er nodig voor mijn kitesurfles?
A: Een les gaat door bij een basiswind van minimaal 12 knopen tot windvlagen van maximaal 28 knopen. De windrichting verschilt per locatie, basisregel is dat het aanlandige wind moet zijn.

Q: Wat moet ik meenemen naar mijn kitesurfles?
A: Zwemkleding, surfschoentjes en een handdoek, zonnebrandcrème en een zonnebril, drinken en een energy bar. Wij zorgen voor de rest! Wetsuit, trapeze, helm en lycra zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Q: Wanneer hoor ik of mijn kitesurfles wel of niet door gaat?
Een dag voordat je les begint, ontvang je een sms en email of de les is goedgekeurd of afgekeurd. Wij maken deze beslissing op basis van windsnelheid, -vlagen, -richting en veiligheid.  

Q: Op welke dagen kan ik kitesurflessen boeken?
A: Bij onze kitesurfschool kun je 7 dagen per week kitesurflessen boeken. Lessen starten om 09:00 uur, 13:30 uur en 18:00 uur. Het kitesurfles seizoen is van medio april tot en met eind oktober.

OCHTEND LES

9:00 AM

MIDDAG LES

13:30 PM

AVOND LES

18:00 PM

Prive kitesurfles

De prive cursus is onze meest effectieve cursus. Bij de prive les leren wij jou 1 op 1 kiten op jou niveau en tempo. Wij beginnen net als bij alle cursussen met een stukje theorie en veiligheid en daarna beginnen met met de kite controle en bodydraggen. Wij leren je op jou eigen tempo de hele basis van het kitesurfen. Normaal gesproken leer je dus veel sneller met een prive les.

Maar er is meer! De prive les wordt bij ons ook heel veel geboekt door mensen die extra ervaring willen doen of iets nieuws willen leren.

Heb je bijvoorbeeld net voor de winter les gehad en wil je het in het voorjaar weer even oppakken dan is dit de beste keuze want dan helpen wij jou in 1 les het seizoen weer veilig te starten!