'Privé voor twee | 3 uur

€280,-

De ‘Privé voor Twee’ kitesurf les is perfect voor vrienden/vriendinnen, stelletjes en andere tweetallen die samen willen leren kitesurfen. Jullie krijgen een eigen instructeur die jullie op je eigen niveau en tempo de basis leert van kitesurfen. Het voordeel van de privé voor twee is dat jullie niet afhankelijk zijn van een derde persoon. Jullie hebben daardoor dus veel meer tijd om te oefenen. Elke les starten jullie met een stukje theorie en veiligheid en daarna gaan jullie verder waar je gebleven was in het lesprogramma.

Gevorderde les
De privé voor twee kitesurfles wordt bij ons ook heel veel geboekt door mensen die extra ervaring willen opdoen of iets nieuws willen leren, zoals upwind kitesurfen, een sliding transition of een jump. Heb je zelf iets wat je graag wilt leren, dan kun je dat natuurlijk ook aangeven.

Opfris les
Ook kunnen jullie een privé voor twee gebruiken om het kitesurfen weer op te pakken. Zijn jullie bijvoorbeeld al een tijdje niet meer  wezen kitesurfen, dan kunnen we jullie weer even op weg helpen met alle materialen, theorie, praktijk en specifieke kitesurfregels die gelden om het seizoen weer veilig te starten.

Kitesurfles voor kinderen
Voor kinderen is het belangrijk dat het lichaamsgewicht goed samen past. Ook is het voor kinderen van belang dat zij veel bezig zijn en oefenen om de concentratie vast te houden. Daarom adviseren wij om kinderen in een privé voor twee les te doen of een eigen privé les te geven. Dan zullen zij het meeste leren en maximaal plezier ervaren!

Waarom een ‘privé voor twee’ kitesurfles?

  • Ideaal voor stelletjes en vrienden/vriendinnen
  • Deel de tijd om te oefenen met z’n tweeën
  • Eigen instructeur voor persoonlijke feedback
  • Herhaling van de gewenste theorie en/of kitesurf technieken
  • Grote leercurve en veel progressie
  • Extra aandacht voor jullie eigen kitesurf skills
  • Goed voor kinderen tot en met 16 jaar

Waarom boek je lessen bij onze kitesurfschool?

– Wij werken met een “all-in prijs”, dus geen extra kosten voor wetsuits.
– Lessen starten 7 dagen per week, drie keer per dag.
– Elke jaar het nieuwste en beste materiaal. 
– Professionele en enthousiaste instructeurs.
– Eigen login waar jij zelf je lessen kunt beheren en inplannen.
– Annuleren van een les zonder extra kosten of het verliezen van je les.
– Vroegboek deal is het hele jaar in te plannen.

Goed om te weten is dat al onze cursussen en lessen 2 jaar geldig zijn. Waar wacht je nog op? Boek die eerste les!

Frequently

ASKED QUESTIONS

Q: Hoeveel wind is er nodig voor mijn kitesurfles?
A: Een les gaat door bij een basiswind van minimaal 12 knopen tot windvlagen van maximaal 28 knopen. De windrichting verschilt per locatie, basisregel is dat het aanlandige wind moet zijn.

Q: Wat moet ik meenemen naar mijn kitesurfles?
A: Zwemkleding, surfschoentjes en een handdoek, zonnebrandcrème en een zonnebril, drinken en een energy bar. Wij zorgen voor de rest! Wetsuit, trapeze, helm en lycra zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Q: Wanneer hoor ik of mijn kitesurfles wel of niet door gaat?
Een dag voordat je les begint, ontvang je een sms en email of de les is goedgekeurd of afgekeurd. Wij maken deze beslissing op basis van windsnelheid, -vlagen, -richting en veiligheid.  

Q: Op welke dagen kan ik kitesurflessen boeken?
A: Bij onze kitesurfschool kun je 7 dagen per week kitesurflessen boeken. Lessen starten om 09:00 uur, 13:30 uur en 18:00 uur. Het kitesurfles seizoen is van medio april tot en met eind oktober.

OCHTEND LES

9:00 AM

MIDDAG LES

13:30 PM

AVOND LES

18:00 PM

Privé voor 2 kitesurfles

De prive voor 2 cursus is perfect als je bijvoorbeeld samen snel wilt leren kitesurfen. Je bent niet afhankelijk van de 3e person en je hebt dus veel meer actieve kitesurf tijd. En ook bij de prive voor 2 les leren wij jou 1 op 1 kiten op jou niveau en tempo. Wij beginnen net als bij alle cursussen met een stukje theorie en veiligheid en daarna beginnen met met de kite controle en bodydraggen. Wij leren je op jou eigen tempo de hele basis van het kitesurfen.

Maar er is meer! De prive les wordt bij ons ook heel veel geboekt door mensen die extra ervaring willen doen of iets nieuws willen leren.

Hebben jullie bijvoorbeeld net voor de winter les gehad en willen jullie het in het voorjaar weer oppakken dan is dit de beste keuze want dan helpen wij jou in 1 les het seizoen weer veilig te starten!