SUMMER DEAL!

3 DAAGSE CURSUS

€ 319,-

Nú € 289,- van € 319,-

SUMMER DEAL!

5 DAAGSE CURSUS

€ 519,-

Nú € 449,- van € 519,-

INTRODUCTIE

110,-

PRIVÉ LES

180,-

PRIVÉ VOOR 2

€ 280,-

KITE FOIL LES

€ 199,-

New!

FOIL WING LESSEN

FOIL WING LES
PRIVÉ VOOR 2

€ 250,-

FOIL WING
PRIVÉ LES

€ 180,-

Groepsles kitesurfen
Onze introductiecursus en meerdaagse kitesurf cursussen worden in groepsverband gegeven. Er zitten maximaal 3 personen in de groep. In tegenstelling tot vele andere kitesurfscholen, kiezen wij ervoor om de groepen klein te houden. Op deze manier kunnen wij de aandacht goed verdelen, leer jij zo veel mogelijk in een les en beleef jij het meeste plezier. Bovendien is leren in groepsverband super gezellig en leer je ook van de progressie en fouten van je medecursisten. Reden genoeg om er voor te gaan, toch?
Privé kitesurfles
Wil je het snelst stappen zetten? Van nul tot varen en van varen tot springen. Onze privé lessen staat in het teken van jouw specifieke behoefte en wensen. Daarom zul je zien dat deze les jou het meeste resultaat geeft. Kies je voor 'Privé voor 2', dan heb je dit voordeel ook. Wij kiezen dan in overleg een programma dat goed aansluit. Het is wel aan te bevelen dat je samen met iemand reserveert die hetzelfde gewicht en niveau heeft. Bij het inplannen van de lessen houden wij hier uiteraard ook rekening mee. Kortom: ben je ervan overtuigd dat kitesurfen iets voor jou is en ga je er voor? Dan raden wij de privé kitesurfles aan. 
NIEUW - Foil Kite les
Je hebt ze vast en zeker al wel eens over het water zien 'vliegen', kitesurfers die een meter boven het water zweven. Dit is foil kitesurfen! Het is een nieuwe vorm van het kitesurfen dat steeds meer beoefend wordt. Foil kitesurfen wordt over het algemeen met lichte wind gedaan, als je dit eenmaal beheerst kun je al vanaf 8 knopen gaan kiten. Onder je kiteboard zit namelijk een zogenoemde hydrofoil. Bestaande uit een mast, fuselage en twee 'wings'. Als je daarmee eenmaal uit het water komt, heb je veel minder wrijving en kun je dus met minder wind kitesurfen. Om te starten met een foil cursus, moet je wel voldoende ervaring hebben met kitesurfen. Upwind kitesurfen, sliding transitions, upwind-bodydraggen en relaunchen moeten allemaal zonder enig probleem uitgevoerd kunnen worden.   Alle materialen voor je foil kite les worden verzorgd. We hebben meerdere modellen kites voor het foil kiten. Deze modellen hebben wij ook in verschillende kite groottes om met de meeste windsnelheden uit de voeten te kunnen. Tijdens de foil kite les gebruiken we een freeride foil, dit type foil is een heel toegankelijke en all-round foil en daarmee de ideale foil om jou zo snel mogelijk te leren foil kiten. Ook kun je tijdens je foil kite les verschillende mastlengtes proberen. In eerste instantie leer je het snelst met een korte mast, van plusminus 60 cm, en wordt het het gaafst met een lange mast van 90 cm of meer. Daartussen hebben we ook nog een mast van 75 cm om met kleine stappen het foil kiten te leren. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Boek dan de foil cursus!
Leren kitesurfen in Nederland
Wij geven les op de volgende kitesurf spots / locaties: Kijkduin - Kitesurf spot de Zandmotor, vlak en ondiep water en ook op zee mogelijk. Scheveningen - Kitesurfen op zee, bij strandtent DownUnderBeach op het Zwarte Pad. Oostvoorne - vlak en ondiep water zonder sterke stroming. Schellinkhout - 3 kite spots in 1! Alle drie de spots zijn in zoet water. Al deze kitesurf locaties zijn geschikt om kitesurfen te leren. Er is voldoende ruimte en de omstandigheden van het water zijn hier gunstig. Daarnaast kunnen wij hier met de meest voorkomende windrichtingen terecht. Ben je geïnteresseerd om te reserveren? Houd hier dan rekening mee.  Lees nog meer over onze kitesurf locaties! Goed om te weten is dat wij naast vlak water lessen, ook in de golven les kunnen geven. Dit kan zowel met een twintip kiteboard als met een wave kiteboard voor als je strapless wilt leren kitesurfen in de golven.
Previous
Next

Groepsles kitesurfen

Onze introductiecursus en meerdaagse kitesurf cursussen worden in groepsverband gegeven. Er zitten maximaal 3 personen in de groep. In tegenstelling tot vele andere kitesurfscholen, kiezen wij ervoor om de groepen klein te houden. Op deze manier kunnen wij de aandacht goed verdelen, leer jij zo veel mogelijk in een les en beleef jij het meeste plezier. Bovendien is leren in groepsverband super gezellig en leer je ook van de progressie en fouten van je medecursisten. Reden genoeg om er voor te gaan, toch?

Privé kitesurfles

Wil je het snelst stappen zetten? Van nul tot varen en van varen tot springen. Onze privé lessen staat in het teken van jouw specifieke behoefte en wensen. Daarom zul je zien dat deze les jou het meeste resultaat geeft. Kies je voor ‘Privé voor 2’, dan heb je dit voordeel ook. Wij kiezen dan in overleg een programma dat goed aansluit. Het is wel aan te bevelen dat je samen met iemand reserveert die hetzelfde gewicht en niveau heeft. Bij het inplannen van de lessen houden wij hier uiteraard ook rekening mee. Kortom: ben je ervan overtuigd dat kitesurfen iets voor jou is en ga je er voor? Dan raden wij de privé kitesurfles aan. 

NIEUW – Foil Kite les

Je hebt ze vast en zeker al wel eens over het water zien ‘vliegen’, kitesurfers die een meter boven het water zweven. Dit is foil kitesurfen! Het is een nieuwe vorm van het kitesurfen dat steeds meer beoefend wordt. Foil kitesurfen wordt over het algemeen met lichte wind gedaan, als je dit eenmaal beheerst kun je al vanaf 8 knopen gaan kiten. Onder je kiteboard zit namelijk een zogenoemde hydrofoil. Bestaande uit een mast, fuselage en twee ‘wings’. Als je daarmee eenmaal uit het water komt, heb je veel minder wrijving en kun je dus met minder wind kitesurfen. Om te starten met een foil cursus, moet je wel voldoende ervaring hebben met kitesurfen. Upwind kitesurfen, sliding transitions, upwind-bodydraggen en relaunchen moeten allemaal zonder enig probleem uitgevoerd kunnen worden.  

Alle materialen voor je foil kite les worden verzorgd. We hebben meerdere modellen kites voor het foil kiten. Deze modellen hebben wij ook in verschillende kite groottes om met de meeste windsnelheden uit de voeten te kunnen. Tijdens de foil kite les gebruiken we een freeride foil, dit type foil is een heel toegankelijke en all-round foil en daarmee de ideale foil om jou zo snel mogelijk te leren foil kiten. Ook kun je tijdens je foil kite les verschillende mastlengtes proberen. In eerste instantie leer je het snelst met een korte mast, van plusminus 60 cm, en wordt het het gaafst met een lange mast van 90 cm of meer. Daartussen hebben we ook nog een mast van 75 cm om met kleine stappen het foil kiten te leren.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Boek dan de foil cursus!

Leren kitesurfen in Nederland

Wij geven les op de volgende kitesurf spots / locaties:

Kijkduin – Kitesurf spot de Zandmotor, vlak en ondiep water en ook op zee mogelijk.
Scheveningen – Kitesurfen op zee, bij strandtent DownUnderBeach op het Zwarte Pad.
Oostvoorne – vlak en ondiep water zonder sterke stroming.
Schellinkhout – 3 kite spots in 1! Alle drie de spots zijn in zoet water.

Al deze kitesurf locaties zijn geschikt om kitesurfen te leren. Er is voldoende ruimte en de omstandigheden van het water zijn hier gunstig. Daarnaast kunnen wij hier met de meest voorkomende windrichtingen terecht. Ben je geïnteresseerd om te reserveren? Houd hier dan rekening mee. 

Lees nog meer over onze kitesurf locaties!

Goed om te weten is dat wij naast vlak water lessen, ook in de golven les kunnen geven. Dit kan zowel met een twintip kiteboard als met een wave kiteboard voor als je strapless wilt leren kitesurfen in de golven.