Cursus kitesurfen - kitesurf lessen

Ben je toe aan jouw eerste kitesurf les? Of misschien wil je wel jouw eerste sprongen onder begeleiding oefenen? Bij kitesurfschool.nl hebben wij voor ieder niveau een geschikt pakket. Onze kitesurf lessen zijn verdeeld in het aantal personen waarmee je les wilt en de duur van de les. Bekijk hieronder welke voor jou het meest geschikt is!

 

Picture of 3 DAAGSE CURSUS
280,-

3 DAAGSE CURSUS

Best verkocht!

Complete basis

Voor iedereen

10,5 uur

Picture of PRIVE LES
160,-

PRIVE LES

1 op 1 les

Snelst resultaat

Voor beginners & gevorderd!

2,5 uur

Picture of INTRODUCTIECURSUS
110,-

INTRODUCTIECURSUS

Leren in groepsverband

Theorie, materiaal & veiligheid

Maak kennis met Kitesurfen

3,5 uur

-

Picture of 5 DAAGSE CURSUS
440,-

5 DAAGSE CURSUS

Zelfstandig kiten

Niet gevaren = gratis extra les

Maximaal resultaat!

17,5 uur

Picture of PRIVE VOOR 2
135,-

PRIVE VOOR 2

2 personen

Snel resultaat

Les op jou afgestemd

3 uur

Picture of OPFRIS CURSUS
99,- [TIP!]

OPFRIS CURSUS

Max 2 personen!

Voor iedereen

Alles op jou afgestemd

2 uur

-

Groepsles kitesurfen

Onze introductiecursus en meerdaagse lespakketten worden in groepsverband gegeven. Er zitten maximaal 3 personen in de groep. In tegenstelling tot vele andere scholen kiezen wij ervoor in de groepen klein te houden en houden ons hier ook aan. Op die manier kunnen wij de aandacht goed verdelen en beleef jij zelf ook het meeste plezier aan de les. Leren in groepsverband heeft als voordeel dat je af kan kijken van mede cursisten.  Bovendien beleven we veel lol met elkaar. Reden genoeg om er voor te gaan, toch?

Privé lessen

Wil je het snelst stappen zetten? Van nul tot varen en van varen tot springen. Onze privé lessen staat in het teken van jouw specifieke behoefte en wensen. Daarom zal je zien dat deze les jou het snelst resultaat geeft. Kies je voor Privé voor 2 dan heb je dit voordeel ook. Wij kiezen dan in overleg een programma dat goed aansluit. Het is wel aan te bevelen dat je samen met iemand reserveert die hetzelfde niveau heeft. Bij het inplannen van de lessen houden wij hier uiteraard rekening mee. Kortom: ben je ervan overtuigt dat kitesurfen iets voor jou is en ga je er voor? Dan raden wij de privé kite les aan.

Leren kitesurfen in Nederland

Wij geven les op de de volgende locaties:

Al deze locaties lenen zich uitstekend voor het kitesurfen. Daarnaast kunnen wij hier met de meest voorkomende windrichtingen terecht. Ben je geinteresseerd om te resereven? Hou hier dan rekening mee. Het kan zijn dat de beschikbaarheid per locatie afwijkt.

Goed om te weten dat wij naast vlakwater lessen op in de golven les kunnen geven. Ideaal als je strapless wilt leren varen / waveriden.