Welkom bij dé kitesurfschool van Nederland!

Kitesurfen is één van de meest spectaculaire sporten van het moment. Na 3 á 4 kitesurflessen bij ons ben je al in staat om met je eigen kitesurfset op pad te gaan. Het grote voordeel van je kitesurfles op vlak en ondiep water is dat je leerproces enorm wordt versnelt.

Niets is mooier dan de vrijheid die je ervaart wanneer je eenmaal op je board staat, of misschien wel tijdens een sprong in de lucht zweeft.

Kitesurfschool.nl staat voor Kwaliteit, Effectiviteit en Veiligheid

Kitesurfschool.nl is uitgeroepen tot de Beste Kitesurfschool met de beste lesmethode.

Harry Vogelezang is zo zeker van zijn les methode dat wij al jaren lang vaargarantie geven bij een 4-daasge kitesurf cursus. Harry Vogelezang is elke dag op één van de locaties aanwezig.

 • Heeft 19 jaar ervaring in het geven van kwalitatieve kitesurflessen
 • Wij zijn IKO en KNWV gecertificeerd
 • Wij zijn 7 dagen in de week open
 • Geven les op 3 vaste locaties door heel Nederland en zijn makkelijk bereikbaar
 • Bij een 4-daagse cursus 100% vaargarantie
 • De kitesurfles wordt gegeven op vlak en ondiep water.
 • Geven ook kitesurflessen in de avonden (in overleg)
 • Wij hebben een Flexibele planning, mocht u verhinderd zijn dan plannen wij u kosteloos opnieuw in.
  (m.u.v. actie data’s)
 • Wij geven les in kleine groepen, max 3 pers, om u zoveel mogelijk te leren en u een zo persoonlijk mogelijke
  les te ervaren. (tenzij anders besproken)

Kitesurfschool.nl beschikt over het aller nieuwste materiaal beschikbaar. Zo zijn wij de enige kitesurfschool die midden seizoen al de kites vervangen naar kites die pas op de markt komen een jaar later. Zo hebben wij in aug 2017 al 2018 kites!

Harry vogelezang heeft Kitesurfschool.nl als eerste kitesurfschool in nederland (en EU) opgezet in 1999. Met jaren lange kennis en ervaring staan Harry Vogelezang en Anouschka van den Eshof met trots aan het hoofd van Kitesurfschool.nl

Gallery

Ervaringen van cursisten

Super bedankt voor de les! Eindelijk gelukt om lekker upwind te varen. Vanaf nu niet meer treuglopen 🙂 Ik kom zeker nog een keer terug om te leren springen! Nu eers oefenen.

Daisy
Vervolg les

Ik heb mijn introductie les bij kitesurfschool.nl gedaan en was erg tevreden over de persoonlijke aanpak! Op naar de volgende les 🙂

John
Introductie / voordeel les

Harry en Anouschka super bedankt voor de privéles voor 2 personen! Heel tof!!! Tim heeft echt genoten van zijn verjaardagscadeau! Hij zeurt nu aan mijn kop voor een eigen kite. Eerst nog wat oefenen! Nogmaals bedankt en tot snel!

Linda
Privéles voor 2 personen