Ervaring komt met de jaren

SINDS 1999 DE KITESURFSCHOOL VAN NL!

Wij zijn de eerste kitesurfschool van Nederland en nog steeds even gemotiveerd om mensen te leren kitesurfen! De eerste kitesurfles locatie was in Oostvoorne en vanuit daar zijn de Zandmotor in Kijkduin, Scheveningen en Schellinkhout erbij gekomen. Elk jaar stellen wij weer een lokaal team samen van gekwalificeerde en ethousiaste instructeurs die jou alles leren over kitesurfen. Wil jij ook jouw passie overbrengen op anderen en kitesurfles geven op één van deze locaties? Meld je dan aan via onze vacature pagina!

Geen verassingen en alles inclusief!

Als je bij ons een cursus boekt, ben je er zeker van dat je bij de beste kiteschool van Nederland boekt. Wij bieden jou namelijk al ‘vaargarantie’ bij het afnemen van een drie-daagse cursus. Ook vinden wij het belangrijk open en eerlijk te zijn over prijzen. Bij ons zit alles erbij en hoef je achteraf geen extra huur te betalen voor je wetsuit bijvoorbeeld. Bij onze kitesurfschool ligt de focus op de kwaliteit van de lessen en niet op draaien van zoveel mogelijk lessen.

Sponsored by

DUOTONE

Jij krijgt ieder jaar les met het nieuwste kitesurfmateriaal van Duotone. Duotone maakt de beste kites op de markt en is het grootste en meest innovatieve merk in de kitesurf industrie. Tijdens jouw les kite je met een Duotone Evo, dit is dé freeride kite met een grote windrange, makkelijke relaunch en veel depower. 

Sponsored by

MYSTIC

Mystic is al 6 jaar op rij gekozen als beste merk voor kitesurf accessoires. Jij krijgt ieder jaar les met het nieuwste materiaal van Mystic. Dit zijn flexibele en warme wetsuits, trapezes, helmen en gele veiligheids lycra’s bij je kitesurfles. De kitesurfschool heeft voor de winter wetsuits van 5/3 millimeter dik en in de zomer hebben wij wetsuits van 3/2 millimeter dik.

Kitesurfles bus

Hoe herken je ons?

Onze kitesurfbus

Je kunt onze instructeurs vinden bij onze kitesurfbus! Deze staat geparkeerd op jouw kitesurf locatie. 

Kitesurfles bus

Shaka

Kitesurf Shop

Wij hebben een kitesurf winkel in Scheveningen waar wij jou met al je vragen kunnen helpen. Wil jij een nieuwe kitesurfset kopen? Of ben je op zoek naar een eigen wetsuit en harnas? Kom dan langs en laat je adviseren! Je krijgt antwoord op al je vragen waar je nu nog geen antwoord op hebt.

Heb je vragen over jouw kitesurf les? Kom dan ook gerust eens langs bij onze kitesurf winkel, Shaka is zeven dagen per week open.

Vissershavenweg 62
2583 DL Den Haag
0031 (0)70 358 4800

Discover

OUR STAFF

Bij kitesurfschool.nl werken wij  met een leuk team kite instructeurs. Al onze instructeurs werken volgens de IKO lesgeef methode. Het voordeel hiervan is dat wij in elke les precies behandelen wat er behandeld moet worden. Zo kan het voorkomen dat jij bijvoorbeeld met een 3 lessen pakket van 3 vershillende leraren les krijgt. Maar omdat wij de IKO methode hanteren weet elke leraar precies wat er behandled moet worden in de les van jou niveau.